OK AFTALE

Støt Tarp Boldklub & B.S.G.I.

ved køb af benzin/strøm/mobil ved OK


Tarp Boldklub & B.S.G.I. har en sponsoraftale med OK, der er bygget op omkring OK produkter. Læs mere på OK's hjemmeside og vær med til at støtte lokalsporten i Tarp/Bryndum. Sidste år var vi så heldige at modtage over 42.000 kr – alt sammen takket været jeres støtte.
 

Benzinkort

Få et benzin kort - hver gang du tanker med et OK benzinkort giver OK 5 øre pr. liter benzin eller diesel til Tarp Boldklub & B.S.G.I. Derudover modtager vi en bonus, når du første gang har tanket 500 liter på dit OK Benzinkort. Klik her for at bestille et kort – husk at skrive BSGI og Tarp Boldklub på som forening.
 
Har du allerede et benzinkort, kan man tilknytte foreningen til kortet via OK app’en.

 
Fordele for dig:
  • Billig benzin/diesel - der kan tankes 8 steder i Esbjerg, bl.a. hos OK Benzin i Tarp
  • Et OK benzinkort er gratis, og der gives 1 måneds kredit på købet, rentefrit og med et beskedent gebyr på 5,50 kr. pr. måned ved betaling af via PBS.
  • Benzin kortet er nemt at have med at gøre (du vælger selv pinkode, få en købsoversigt hver måned, vælge at betale via PBS, få kvittering via e-mail, osv.)
 
Fordele for BSGI (gymnastik og håndbold) og Tarp Boldklub
  • Vi får 5 øre pr. liter benzin eller diesel, der købes på et OK benzinkort med tilknytning til aftalen (nuværende OK Benzinkort kan overføres til BSGI's aftale)
  • Hvis du tanker over 500 liter inden for det første år, giver OK Benzin foreningen en ekstra bonus


Strøm

Hvis du bestiller el fra OK, så fordobler OK støtten til os som forening. Så i stedet for 5 øre støtter du med hele 10 øre pr. liter benzin og diesel, du tanker med dit OK Benzinkort. Det tager kun 3 minutter at skifte til el fra OK.
 


Mobil

Du kan også støtte sporten med OK Mobil. Du fordobler støtten fra 5 øre til 10 øre pr. liter. Det koster ikke dig ekstra - OK betaler hele støtten til din klub eller forening. 
   


Os som forening....

Vi skal som forening, for at oprette vores sponsor aftale, få tilknyttet 20 OK kort til vores sponsor nummer hvert kalender år. Så tjek om du er tilknyttet vores forening - og ellers få det gjort - så er du med til at støtte lokal sporten!!!
  

Vi takker for jeres støtte.

 
BSGI Gymnastik | www.bsgi-gymnastik.dk | CVR nr. 29587108 | Bryndum Skole, 6715 Esbjerg